?

Log in

 
 
17 May 2011 @ 08:54 pm
Spoiler  
Ez is egy olyan spoiler, amit nehéz lesz elkerülni.

House Shocker: A 'Disappointed' Lisa Edelstein Calls It Quits

House fandom, brace for impact: Dr. Cuddy is checking out.

Lisa Edelstein — whose long-term contract expires this month — has opted not to return for the show’s eighth and likely final season.

In a statement, the actress says, “After much consideration, I am moving onward with a combination of disappointment at leaving behind a character I have loved playing for seven years and excitement of the new opportunities in acting and producing that lie ahead.”

Fox and NBC Universal declined to comment.

Back in March — when the future of House itself was up in the air — Edelstein told TVLine, “Nobody at work seems to think it won’t [return]. Everybody wants to come to a deal, and I certainly am looking forward to a Season 8.”

In an interview last week with BlogCritics.org, exec producer Katie Jacobs said she would “not rest” until Edelstein was on board for an eighth season. “Lisa is such a valuable member [of the cast],” she said. “I challenge any other actress on TV to do what she does seemingly effortlessly. She goes between drama, comedy, intelligence, sex appeal… It’s certainly not my plan or David’s plan or the creative team’s plan to not have Lisa in the show.”

There’s talk Edelstein was a victim of belt-tightening at the show. In the aforementioned interview, Jacobs acknowledged that, “For seven seasons we managed to avoid getting the phone call to make cuts in our budget. But now we’re getting that call.” Perhaps she rejected a low-ball offer — hence her disappointment?

Earlier this month, Edelstein’s costars Robert Sean Leonard and Omar Epps inked new deals to return to the show. Hugh Laurie, Olivia Wilde and Peter Jacobson were already contracted for the recrently-greenlit Season 8, leaving Jesse Spencer as the only remaining question mark.

The news comes a week before the show’s current season — arguably Edelstein’s meatiest yet — comes to a close. It’s unclear if the finale sets the stage for a possible Cuddy departure, but that seems highly unlikely.

TVline
Tags:
 
 
 
Andreaworried_bubble on May 17th, 2011 07:43 pm (UTC)
És ez kinek jó?
Így nincs több női karakter az eredeti felállásból, 13 meg szerintem igencsak kevés, úgy amúgy is, de mint egyetlen nő meg pláne. Lisa meg így is kábé kétmillió dollárt hagy ott, lehet, hogy nem fair, amit kértek tőle, de megélhetési gondjai azért nincsenek. Kicsit értelmetlennek látom én ezt.
Firc: other - ARG!fircyca on May 17th, 2011 07:54 pm (UTC)
Én is... főleg hogy elég valószínű, hogy még csak egy plusz szezonról van szó. Nem tudom, hogy mennyi lehetőség van még arra, hogy megoldódjon ez, de... remélem van.:S
Ha új főnököt akarnak hozni, az minden lesz, csak jó nem... pár évaddal ezelőtt, egy átmeneti arc-nak elment volna, de így az utolsó évadra nagyon nem.

pluszban engem az is zavar, hogy Jesse-ről még nem tudni semmit.
Andreaworried_bubble on May 17th, 2011 07:58 pm (UTC)
na igen, az is aggasztó. gondolom tőle is ugyanazt kérik...
és ja, még egy évadot azért csak ki lehetett volna valahogy húzni. tudom, hogy nekik ez csak egy állás, de azért ha szereti a karakterét meg a show-t, akkor azért meggondolandó, nem?
Firc: House - Cameron - stressedfircyca on May 17th, 2011 08:13 pm (UTC)
hacsak nincs itt valami más a háttérben, de ezt valsz sosem fogjuk megtudni.
zsofi_923: Aeryn gunzsofi_923 on May 17th, 2011 09:40 pm (UTC)
Hát.. Ez most gáz. Amit eddig leírtatok azzal mind egyetértek.
Nem értem miért ne lehetne még egy seasont végigcsinálni.. Szerintem nem olyan vészes, ha szereti is. (Márpedig Ő azt nyilatkozta)
És ezek a ha csökkentik a fizetésem megyek dolgok... Persze nem fair, de azért nehogy már ne emlékezzen arra, hogy lehet havi milliók nélkül is élni.. Főleg, hogy szerintem nem is akkora csökkentésről van szó....

Így eléggé ratyi lesz a sorozat.. Már most is az, de így.. A jó kis House-Cuddy humor/románc/dráma se lesz benne, akkor mi? Semmi.
Új főnök meg.. Pff...
Pasi: Röhejes lenne. House kikészítené, vagy kirúgatná magát. Közel se annyi poén, mert poén pasinak már ott Wilson, meg néha a többiek.
Nő: Szánalmas lenne egy új női domináns karaktert behozni így, hogy megszokni se lehetne, csak jön azt kész.. Valahogy nem tudom elképzelni. Főleg nem azután, hogy House és Cuddy együtt voltak.

Ja és, Cuddy milyen szerencsétlen indokkal fog lelépni? No? xD
Firc: Criminal Minds - Emily - grieffircyca on May 17th, 2011 09:57 pm (UTC)
Valószínűleg nagyon szerencsétlen indokkal... nem hiszem, h az évad végén még számítottak erre. Akárhogy is, ez így nagyon nem lesz jó...
~: If I just lay hereagica89 on May 18th, 2011 12:47 pm (UTC)
Azt hiszem, ennyi volt nekem a House. Ez a 7. évad már eddig sem tetszett, a 8.-ra meg nem vagyok kiváncsi Cuddy nélkül. :/
Annyira rossz látni, hogy mi lett ebből a sorozatból. Soha nem gondoltam volna, hogy egyszer idáig jutnak.